Overlæge/afdelingslæge til akutområdet, Psykiatrisygehuset i Slagelse

Midt-og Vestsjælland

Vi søger en overlæge eller afdelingslæge til vores akutområde i Psykiatrien Vest, Slagelse.

Søger du efter en kultur præget af åbenhed, faglighed og dialog, hvor vi sætter patienternes behov først.

Så har vi jobbet til dig

Vi lægger vægt godt samarbejde og gode kollegaer, vi tror på, at vi på den måde sikrer den bedste behandling for vores patienter.

Vi arbejder med udviklingen af en recoveryorienteret psykiatri med brugerinddragelse på alle niveauer og sammenhæng i alle patientforløb. En psykiatri, hvor patienterne gerne vil modtage behandling, og medarbejderne gerne vil arbejde.

Du skal

  • Være faglig dygtig og engageret
  • Have lyst til at dele ud af din viden
  • Vægte samarbejde og patientinddragelse
  • Have lyst til at undervise
  • Kunne skabe engagement og arbejdsglæde
  • Have lyst til at initiere faglig udvikling

Der kan i øvrigt til stillingen være tale om vejledningsopgaver i forbindelse med yngre lægers videreuddannelse (KBU, I, A/P og H-læger) samt undervisningsopgaver både monofagligt og tværfagligt.

Vi tilbyder fleksibel arbejdstilrettelæggelse og attraktiv lønpakke efter konkret vurdering.

Du bliver en del af Psykiatrien Vest

Et hospital i udvikling med ca. 430 ansatte og hovedfunktioner for voksne over 17 år inden for akutmodtagelse, døgn- og ambulante funktioner. Vi har en akutmodtagelse opdelt i højintensivt afsnit og almindeligt afsnit med hhv. 10 og 12 senge, 2 intensive afsnit, 2 integrerede afsnit samt 1 ældrepsykiatrisk afsnit. Psykiatrien Vest har specialfunktioner inden for behandling af affektive tilstande, traumatiserede flygtninge, PTSD og oligofreni. Vi har et særligt tilbud til mennesker med psykose og diabetes. Fusionsklinik /Steno-diabetes-psykiatrienhed og har partnerskabsaftaler med Holbæk og Slagelse sygehuse. Vi har akutteam, og DIT team som er et tilbud til mennesker med selvskade. Vi har egen forskningsenhed med en professor i psykoterapi og flere ph.d. studerende. Derudover indgår vi i en del projekter, der skal sikre tættere samarbejde med vores kommuner. Vi arbejder målrettet med at få nedbragt anvendelsen af tvang. Vores ønske er en psykiatri med fokus på recovery, inddragelse af patienter og netværk, faglighed, etik, uddannelse og arbejdsmiljø.

Der er mulighed for busordning

Du er meget velkommen til at komme på et uforpligtende besøg, eller du kan ringe og høre nærmere hos ledende overlæge Birgitte Welcher eller ledende oversygeplejerske Lotte Helveg Mertins-Jørgensen.

Yderligere oplysninger

Stillingen er på overlægeoverenskomst 37 timer pr. uge. Til stillingen er der knyttet vagtforpligtelse.

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst. Psykiatrien i Region Sjælland indhenter straffeattest (§22) ved alle ny ansættelser.

Samtaler forventes afholdt umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.

Læs mere her om dine karrieremuligheder inden for netop dit speciale og hør, hvorfor andre af dine kollegaer allerede har valgt Region Sjælland på Det Gode Lægeliv.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Læge", og befinder sig i kategorien "Sundhed og forskning".

Arbejdsstedet er beliggende på Midt-og Vestsjælland
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Midt-og Vestsjælland
  • Lørdag den 18. juni 2022