Social-og sundhedsassistent søges til spændende stilling i Retspsykiatrien

Aalborg

Aalborg Universitetshospital – Psykiatrien, Klinik Psykiatri Syd, Retspsykiatrisk Sengeafsnit S10 søger social-og sundhedsassistent til 37 timers stillinger, skiftende vagter. Arbejde hver 3. weekend i 12 timers vagter.

Målgruppe for Retspsykiatrisk Sengeafsnit S10 er primært psykiatriske patienter med dom til anbringelse. Vi kan i perioder have patienter med dom til psykiatrisk behandling, og patienter som indlægges til mentalobservation – enten med kendelse om mentalundersøgelse under indlæggelse eller som varetægtssurrogatplacerede.

Om jobbet
Som social-og sundhedsassistent på S10 får du mulighed for at arbejde med psykiatri i længerevarende forløb. Du vil blive inddraget i den sygeplejefaglige udvikling, bl.a. via daglige fastlagte refleksions fora i afsnittet. Der vil være mulighed for at gå i dybden med områder af sygeplejen man er særligt interesseret i, fx. som en del af afsnittets forskellige udviklingsgrupper.
Vi har gennem mange år arbejdet målrettet med vores dokumentations praksis, og vægter denne del højt i vores kompetenceudvikling.
Du vil blive en del af et team der vægter faglig udvikling og inddragelse af patienter meget højt.

S10 er et retspsykiatrisk rehabiliteringsafsnit med plads til 10 patienter. Vi varetager langvarig intensiv behandling, rehabilitering og udslusning af retspsykiatriske patienter. Vores behandling er baseret på miljøterapeutiske, kognitive og psykodynamiske principper, hvor kontaktpersonrelationen er en vigtig del af behandlingen. Vi vægter gode relationskompetencer højt.
Vi har et stort fokus på aktiviteter sammen med patienterne såsom ADL, og motion. E-sport, Sund samspils uge, og e-cykler er de sidste nye tiltag hos os.
Under indlæggelsen træner patienten praktiske og sociale færdigheder, hvor træningen foregår i grupper eller individuelt. Vi arbejder tværfagligt, og sammen med patienten laves behandlings- og udslusningsplan, hvor vi bl.a. gør brug af PRO psykiatri.
Der fokuseres på udviklingen af den psykiatriske sygepleje, og der arbejdes målrettet med dokumentation af sygeplejen. Vi arbejder overordnet med patientinddragelse bl.a. via GEB, Safeward, fællesskab- og fællesundervisning, på behandlingsmøder og implementering af fællesdokumentation.
Patient inddragelse er højt prioriteret hos os, vi har valgt at sætte ekstra fokus på at dokumentere sammen med patienterne. Derudover har vi f.eks. grupper bestående af patienter og medarbejdere der fx arbejder med vores morgenmøder, planlægning af ”fællesskab- og fællesundervisning”, køkkenhave gruppe mm.

Om dig:
Du er uddannet social-og sundhedsassistent, og i din ansøgning vil vi gerne læse konkrete eksempler på hvordan:
  • Du bruger din faglighed i samarbejdet med mennesker med psykiske lidelser, der har brug for støtte.
  • Du arbejder patientinddragende i dit daglige arbejde.
  • Du som social- og sundhedsassistent kan bruge din faglighed i det tværfaglige samarbejde på afsnittet, fx med fokus på rehabilitering og inddragelse i daglige aktiviteter.
  • Du aktivt og selvstændigt vurderer hvad du skal gøre i en kritisk situation, fx hvis én reagerer fysisk og voldsomt.
  • Du kan reflektere over og forklare dine faglige valg.
  • Andre vil sige, at du bidrager til et godt arbejdsmiljø.


Vi tilbyder:
  • Et godt og positivt arbejdsmiljø med afsæt i psykiatriens værdigrundlag
  • En høj faglig kvalitet i pleje og behandling
  • En godintroduktion, og mentorordning.
  • Et udviklingsorienteret afsnit, der giver dig mulighed for og støtte til faglig og personlig udvikling.
  • Planlagt kontinuerlig supervision, samt kollegial sparring og undervisning
  • Brug af TeamEffect i forhold til egen trivsel
  • Gode engagerede kolleger, der brænder for den psykiatriske sygepleje, og den retspsykiatriske sub speciale
  • Faglig udvikling indenfor specialet
  • Konflikthåndteringskursus, samt vedligeholdelsestræning flere gange om året


Om os:
Psykiatrien i Region Nordjylland er i en spændende udvikling med fokus på faglig specialisering og øget ambulant behandling. Kvalitetsudvikling og forskning er centrale elementer ikke mindst på Aalborg Universitetshospital - Psykiatrien.

Klinik Psykiatri Syd er en almenpsykiatrisk klinik med åbne samt intensive sengeafsnit, en psykiatrisk skadestue med modtagelse, retspsykiatri, børne- og ungdomspsykiatri og en omfattende ambulant funktion.
Områderne Akut Psykiatri, Mani og Depression, Angst og Personlighedspsykiatri, Børne- og ungdomspsykiatri samt Retspsykiatrien er samlet på Mølleparkvej i Aalborg, mens Psykose-sygdomme har til huse på Brandevej i Aalborg Ø. En af klinikkens funktioner ligger i
Brønderslev. Ved Psykiatrien i Region Nordjylland er der etableret en forskningsenhed, og forskning er et fremadrettet fokusområde i Psykiatrien.

Vil du vide mere
Nærmere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afsnitsledende sygeplejerske Karin Risdal på tlf.nr. 97643443 eller 97643444.

Praktiske oplysninger
Samtaler forventes at finde sted torsdag d. 27-10 2022

Det er Region Nordjyllands politik, at alle stillinger opslås som fuldtidsstillinger. Såfremt den valgte ansøger ønsker en anden ansættelsesbrøk, kan det aftales.

Røgfri arbejdstid i Psykiatrien i Region Nordjylland: Det betyder, at medarbejdere ikke må ryge i arbejdstiden – hverken inde eller ude.

Ved ansættelser i Klinik Psykiatri Syd indhentes der straffeattester på alle nyansatte medarbejdere.

Løn- og ansættelsesvilkårefter gældende overenskomst.

Du kan læse mere om Psykiatrien og Klinik Psykiatri Syd på hjemmesiden .

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Aalborg
  • Søndag den 23. oktober 2022