Ledende overlæge (kommende cheflæge) til Tværfagligt Smertecenter, Aalborg Universitetshospital

Aalborg

Vi søger en ny dygtig ledende overlæge, der kan motivere og sætte retningen for vores Tværfaglige Smertecenter på Aalborg Universitetshospital. Afdelingen har høj faglighed og godt samarbejdsklima med aktivitet både i Aalborg og Thisted. Det skal vi bygge videre på i den kommende tid, der samtidig byder på flere forandringer - måske er det dig, vi er på udkig efter?

Opgaven og afdelingen
Som ledende overlæge i Tværfagligt Smertecenter har du sammen med den afsnitsledende sygeplejerske ansvaret for at sikre afdelingens drift, faglige udvikling og kvalitet.

Du skal kunne favne bredt, så du på den ene side sikrer specialets strategiske udvikling og får defineret og afstemt de visioner og faglige udviklingsmål, vi skal arbejde henimod. På den anden side indgår du i den kliniske praksis og bruger en andel af din tid på at se patienter. Du skal i det hele taget kunne lide en varieret hverdag med en blanding af kommunikation med mennesket i centrum, sikker drift, nye behandlingsmetoder, forskning og uddannelse.

Hele hospitalet arbejder samtidig på at være Nyt Aalborg Universitetshospital (NAU) på alle matrikler. Her bliver det afdelingsledelsens opgave, sammen med de øvrige ansatte på afdelingen, at geare afdelingen til fremtidens nordjyske sundhedsvæsen. Det kræver, at vi er gode til at samarbejde og sikre sammenhængskraft på tværs af afdelinger og samarbejdspartnere - alt sammen med det for øje at sikre sammenhængende og effektive patientforløb. Desuden indebærer det en fysisk flytning af teamet i Aalborg til den nuværende Syd-matrikel.

Vi har brug for, at du går forrest og via dine prioriteringer og dit overblik demonstrerer, at drift, forskning og uddannelse er hinandens forudsætninger. Afdelingen på de to matrikler har et godt og uformelt arbejdsmiljø, som afdelingen skal hjælpe med at vedligeholde.

Vi tilbyder
  • Mulighed for at præge fremtidens tilbud til patienterne, og inden for få år sætte nye standarder for sammenhængskraft og patientforløb med udflytningen til NAU.
  • En unik chance for at sætte dit aftryk på den lægefaglige udvikling i en forandringsparat og velfungerende afdeling.
  • Er du stadig på vej i din karriere tilbyder vi muligheden for en formaliseret lederuddannelse.
  • En bred portefølje af samarbejdspartnere, herunder de nordjyske kommuner og praktiserende læger.

De vigtigste opgaver
  • Du har ansvaret for den samlede drift af/funktion for det lægefaglige speciale.
  • Du har ansvaret for patientforløb, herunder diagnostik og behandling.
  • Du har i samarbejde med den afsnitsledende sygeplejerske, Klinikledelsen og Hospitalsledelsen ansvaret for den strategiske ledelse, herunder udvikling og eksekvering af de strategiske målsætninger for det lægefaglige speciale.
  • Sammen med den afsnitsledende sygeplejerske har du ansvaret for den faglige udvikling, forskning og innovation - herunder også specialets profilering og branding.
  • Som ledende overlæge er det også din opgave, sammen med specialets uddannelsesansvarlige overlæge, at sikre at afdelingen har et godt og velfungerende uddannelsesmiljø for læger under uddannelse.

Om dig
  • Du brænder for og har lyst til at arbejde med ledelse inden for smerteområdet på et universitetshospital.
  • Du skal, uanset dit nuværende anciennitetsniveau, kunne dokumentere gode lederevner.
  • Du er en dygtig kommunikator og har allerede demonstreret evnen til at tænke innovativt i forhold til strategisk planlægning og håndtering af organisatoriske forandringsprocesser på tværs af faggrupper og specialer.

Praktisk
Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer. Tiltrædelse den 1. januar 2023.

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst mellem Danske Regioner og Foreningen af Speciallæger. Ansøger vil blive bedømt ud fra de 7 lægeroller.

For yderligere info
Klinikchef Brian Brøndum Møller, tlf. 9766 4793 / 2521 1130, mail [email protected], eller afsnitsledende sygeplejerske Birgith Hasselkvist, tlf. 9766 1979 / 2499 1037, mail [email protected].

Samtaler forventes afholdt den 27. oktober 2022.

Lidt om os
Tværfagligt Smertecenter har adresse ved havnefronten, Nybrogade 16 i Aalborg.

Vi er et tværfagligt team på 19 personer, bestående af 4 læger (inkl. den ledende overlæge), 5 sygeplejersker (2 med 4-årig psykoterapeutisk overbygningsuddannelse), 2 fysioterapeuter, 1 psykolog, 2 socialrådgivere og 5 lægesekretærer. Den daglige ledelse varetages af centerets ledende overlæge og afsnitsledende sygeplejerske. Vi har i 2022 etablereret et Tværfagligt Smertecenter på Aalborg Universitetshospitals matrikel i Thisted, og som drives med samme ledelse samt 7-8 ansatte med forskellige ansættelsesbrøker.

Tværfagligt Smertecenter har regionsfunktion i forhold til behandlingen af patienter med kroniske komplekse, non-maligne smertetilstande, og har højt specialiseret funktion i samarbejde med neurokirurgien om elektrodebehandling. Vi modtager årligt ca. 1.000 henvisninger på patienter med kroniske komplekse smerter. Vi indberetter data til den nationale database Pain Data, og arbejder ud fra de nationale anbefalinger for behandling af kroniske smerter, hvor bl.a. den bio- og psykosociale model er fundamental. Patienterne modtager ambulant behandling både enkeltvis og i grupper.

Du kan læse mere om afdelingen her: .

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Læge
  • Aalborg
  • Søndag den 23. oktober 2022