Greve Kommune søger ledsagere til borgere med nedsat funktionsevne, som er bevilliget en ledsageordning jf. service...

Greve Kommune, Greve

Vi søger modne, stabile personer som har et godt humør samt en god fysisk form til f.eks. at kunne skubbe en kørestol, støtte borgeren under gang osv. Du vil ikke komme til at skulle flytte borgerne fra f.eks. seng til kørestol og du vil heller ikke skulle yde personlig pleje. Det er en fordel, hvis du bor i nærområdet og kan tiltræde hurtigt.

Du vil blive en del af vores ledsagerkorps og få tilbudt job, efterhånden som de kommer ind og i forhold til dine og borgernes ønsker og interesser. Der er mulighed for at være ledsager for flere borgere.

Som ledsager bliver man ansat 15 timer pr. måned, som typisk fordeles over nogle timer hver uge. Borger og ledsager aftaler nærmere, hvordan timerne skal fordeles og et fast ugentligt timeantal kan derfor ikke garanteres.

Vi mangler aktuelt ledsagere til følgende borgere:

  • Mand 57 år, med erhvervet hjerneskade efter et uheld i 1983, har manuel kørestol med hjælpemotor, egen bil som skal køres af ledsageren. Kommunikerer via tekst-til-tale maskine. Interesser: koncerter, stor Kandis-fan, fodboldkampe, ZOO, Tivoli, Bakken mm.
  • Kvinde 66 år, døv, spastiker, har elektrisk kørestol. Interesser: cafeture, shopping mm. Der søges en ledsager der kan kommunikere via tegnsprog.

Der henvises i øvrigt til kommunens hjemmeside, hvor du kan læse mere om ledsagerordningen:
https://greve.dk/kommunen/job-og-uddannelse-i-greve-kommune/ansaettelse-som-ledsager

Ved ansættelse vil der skulle fremvises straffeattest.

Vi ansætter løbende til vores ledsagerkorps.

Ansøgninger modtages kun elektronisk.
Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Greve