Neurorehabiliteringsenheden Østervang søger en sosu-assistent med neurologisk erfaring til fast til aftenvagtstilling

København

Stillingen ønskes besat pr. 1. august eller hurtigst muligt.

Vagtrullet: altid i lige uge (mandag, tirsdag) og tre dage i ulige uger (fredag til søndag). Dine arbejdstider ligger imellem kl. 15.30 - 23.25.

Vi søger en dygtig, struktureret og grundig sosu-assistent med flere års erfaring i bagagen. Du skal have kendskab til neurologi, og have interessen for at blive endnu mere kompetent indenfor området.

Stillingen er tilknyttet Neurorehabiliteringsenheden Østervang, som er en døgnrehabilitering for borgere mellem 18-65 år med en erhvervet hjerneskade. Formålet med opholdet på neurorehabiliteringsenheden er, at borgerne rehabiliteres til at kunne genvinde så mange fysiske, psykiske og sociale færdigheder, så de kan klare hverdagen og leve et så selvstændigt og meningsfuldt liv som muligt efterfølgende.

Dine nærmeste kollegaer bliver en ergoterapeut i aftenvagt, en sosu-assistenter, samt fysioterapeuter eller socialpædagog, som er i delvis aftenvagt. Derudover er der et tæt samarbejde med Plejeboligernes ansvarshavende aftensygeplejerske igennem aftenen.

I Neurorehabiliteringsenheden Østervang er vi mange forskellige faggrupper som f.eks. sygeplejerske, sosu-assistenter, fysioterapeuter, ergoterapeuter, socialpædagoger, logopæd, neuropsykolog, logopæd. Det er vigtigt for os at tænke neurorehabilitering igennem hele døgnet. Derfor forventes et tæt tværfagligt samarbejde mellem dag-, aften- og nattevagtsteamene, så alle personaler igennem døgnet har føling med vores neurologiske borgeres rehabiliteringsforløb, og understøtter disse forløb via professionelle og kompetente handlinger døgnet igennem.

Vi tilbyder:
  • En spændende arbejdsplads med neurorehabiliteringen med mulighed for kompetenceudvikling
  • Et aktivt tværfagligt miljø med god sparring i det daglige og gennem fælles konferencer
  • Mulighed for gruppesupervision med psykolog
  • Et veltilrettelagt introduktionsforløb
  • Engagerede og udviklingsorienterede kollegaer


Vi ønsker, at du:
  • har interesse for neurologi og borger- og pårørenderelationer
  • vil yde en aktiv indsats ind i det tværfaglige samarbejde
  • er udadvendt, initiativrig og udviklingsorienteret, let ved at skabe gode relationer
  • har lyst til at bidrage til en fortsat positiv udvikling af arbejdspladsen
  • har rutine med at arbejde med it og dokumentationssystemer (CURA), eller er hurtig til at lære det.

Løn- og ansættelse sker efter gældende overenskomst med Frederiksberg Kommune.

Spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til Leder af Neurorehabiliteringsenheden og Trivselscenteret Østervang Lotte Dyrbye (mobil 2898 3560), eller Teamkoordinator Charlotte Thomsen (mobil 2898 3555).

Ansøgningsfrist den 19. juni 2022. Ansættelsessamtaler i uge 25/26.

Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Teknisk sundhedsmedarbejder
  • København
  • Søndag den 19. juni 2022