Social- og sundhedsassistent til Psykiatrisk Sengeafsnit, N7

Frederikshavn

SSA i skiftende vagter, overvejende dag- og aftenvagter til Psykiatrisk Sengeafsnit, N7

KLINIK PSYKIATRI NORD

Indledning:
SSA i skiftende vagter, overvejende dag- og aftenvagter søges til fast stilling til Psykiatrisk Sengeafsnit, N7
Brænder du for at arbejde med den almenpsykiatriske patient, og vil du være med til at gøre en forskel i dennes hverdag? Så har du nu muligheden for at blive vores nye kollega på Psykiatrisk Sengeafsnit, N7. Vi søger en kollega som har erfaring fra psykiatri, eller en kollega der har lyst og mod på at lære et nyt speciale.

Om jobbet:
En fast stilling på 37 timer/uge, er ledigt fra d. 1/7-2022. Eller efter aftale.

Om dig:
Vi søger en SSA:
  • Der er fagligt dygtig og gerne har erfaring med psykiatrisk sygepleje
  • Der med engagement og vilje vil indgå i et kreativt teamsamarbejde og som gerne sætter sit præg på udviklingen i afsnittet
  • Der vil indgå i et udviklende samarbejde med vores patienter, hvor inddragelse i den psykiatriske sygepleje – og behandling er i centrum

Vi tilbyder:
Vi kan tilbyde et spændende og udfordrende job i en afdeling, hvor der er medindflydelse og en høj grad af faglighed. Du får dygtige kollegaer at sparre med, og du vil være omgivet af en ledelse og kollegaer, der brænder for specialet. Vi lægger vægt på at have en god og afvekslende hverdag, hvor vi alle tager ansvar og passer godt på hinanden.

På afsnit N7 vil du møde og opleve:
  • Et spændende, afvekslende og udviklende job
  • Et speciale i udvikling
  • Engagerede, kreative og fagligt dygtige kolleger
  • Introduktion – og udviklingsprogram herunder mentorordning
  • Undervisning – og faglig udvikling herunder supervision
  • Et afsnit med en faglig, kreativ og engageret personalegruppe, som er åbne overfor nye idéer

Et afsnit der arbejder konstruktivt med at fastholde og udvikle det gode psykiske og fysiske arbejdsmiljø, som bygger på et fælles værdigrundlag

Om os:
N7 er et åbent alment psykiatrisk sengeafsnit med plads til 16 patienter. På årsbasis udskrives ca. 300 patienter.

I afsnittet anvendes teampleje i den psykiatriske sygepleje og tværfagligt arbejdes der efter psykodynamiske, kognitive – og miljøterapeutiske principper.

I afsnittet stræbes der efter at tilbyde effektive, sammenhængende patientforløb af høj kvalitet med særligt fokus på patientinddragelse.
Vi uddanner både SSA-elever og sygeplejerske studerende i afsnittet.
Vi prioriterer introduktionsprogram samt mentorordning, og vi er en arbejdsplads med mulighed for faglig og personlig udvikling.
Du kan læse mere om klinik Psykiatri Nord på vores hjemmeside:

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til jobbet, eller ønsker du at få mere at vide om stillingen eller afdelingen, så er du velkommen til at kontakte afsnitsledende sygeplejerske Kathe Kjær Lyng 97644000/29243296.

Det praktiske:
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

I henhold til Region Nordjyllands ansættelsesprocedure, indhentes straffeattest. Og vi indhenter referencer på den person, vi ønsker at ansætte.
Alle stillinger opslås som fuldtidsstillinger. Dog kan det imødekommes, hvis man ønsker et mindre ugentlig timeantal end de 37 timer. Der er må forventes weekend arbejde hver 2 weekend.

Ansættelse: 01.07.22 eller efter aftale
Ansøgningsfrist: 19.06.22
Ansættelsessamtale:
22.06.22

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på .
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Frederikshavn
  • Søndag den 19. juni 2022