Jobformidler til arbejdet med borgere i fleksjob og ledighedsydelse

Greve Kommune, Greve

En kollega har valgt at gå på pension og derfor søger vi en ny, som har lyst til at fortsætte det gode arbejde med at fastholde borgere i deres fleksjob, servicere virksomhederne omkring samme, samt formidle nye fleksjob. Vi har rigtig gode resultater og har du lyst til at arbejde virksomhedsrettet og koordinerende med fokus på rette indsats på rette tid, så er du måske vores nye kollega.

Jobbet

Som vores nye kollega er det ideelt, hvis du har erfaring med og et indgående kendskab til lovgivningen og mulighederne for at placere, udvikle og fastholde borgere i fleksjob. Du skal kunne samarbejde med mange forskellige interessenter og aktører, herunder øvrige kollegaer og virksomheder. Det vil være dit ansvar at sikre en helhedsorienteret, håndholdt og systematisk indsats i relation til borgerens fastholdelse og udvikling i sit fleksjob. Det kræver viden om det lokale arbejdsmarked, udarbejdelse af det gode Jobnet CV, men selvfølgelig også en tæt og tillidsfuld dialog og sparring med den enkelte borger og virksomhed. Nogle forløb er komplekse og derfor skal du også være i stand til at koordinere og tænke i parallelle og helhedsorienterede indsatser, det gælder også afklarende indsatser.

Du skal være dygtig til at dokumentere og have lyst til at arbejde i et jobcenter, hvor vi har fokus på målrettede, effektive og bæredygtige forløb for den enkelte borger.

Vi arbejder ud fra en værdi om, at borgere selv har indflydelse og ansvar for deres forløb. Det gør vi på forskellige måder for eksempel gennem en ressourceorienteret og ansvarsbevidstgørende tilgang i samtalerne. Vi forventer også, at borgerne selv booker deres samtaler hos os.

Stillingen er organiseret i Fastholdelsesteamet, som i forvejen består af 15 rådgivere på sygedagpenge- og jobafklaringsområdet, 3 i gruppen med ledighedsydelse og fleksjob, 1 faglig konsulent og 1 teamleder. Vi brænder alle for vores arbejde og glæder os til at tage imod dig. Vi er kendetegnet ved et godt kollegialt fællesskab, faglig sparring og en grundig oplæring af nye kolleger. Desuden er det en vigtig værdi for os, at den enkelte kollega ikke kommer til at stå alene.

Om dig

Du har en relevant socialfaglig uddannelse og kommer fra en lignende myndighedsstilling, hvor du har formidlet jobs, vurderet og beskrevet arbejdsevnen, haft fokus på rettidighed i din sagsbehandling, vurderet rådighed, lavet opfølgninger i virksomheder, forelagt sager for rehabiliteringsteamet og bidraget løbende til udvikling og forbedring af arbejdsgange.

Som et helt centralt værdigrundlag tror du på, at selv borgere med komplekse problemstillinger er værdiskabende på arbejdsmarkedet – og du arbejder målrettet efter denne værdi.

Du ser vigtigheden af og ikke mindst mestrer at dokumentere det, der virker for borgerne blandt andet i form af gode og tydelige planer og du trives med myndighedsrollen.

I perioder vil du have travlt og derfor er det vigtigt, at du forstår at løse din opgaver balanceret. Det vil sige: korrekt og med fokus på effektiv brug af ressourcerne. Derfor arbejder du struktureret, selvstændigt, systematisk, har et godt overblik og en høj datadisciplin. It-løsninger ser du som et uundværligt redskab i opgaveløsningen.

Som person har du en positiv livsanskuelse og ser muligheder frem for forhindringer.

Har du spørgsmål?

Hvis du vil høre mere om stillingen, kan du kontakte teamleder Berit Kristoffersen på tlf.: 43 97 97 97, [email protected] eller jobformidler Pia Vestersager på tlf.: 43 97 97 97

Løn og ansættelse

Stilingen er på 37 timer og ønskes besat pr. 1. januar 2022. Din løn fastsættes efter forhandling med din faglige organisation og principperne i Ny Løn.

Vi holder ansættelsessamtaler i uge 46 og 47 og glæder os til at modtage din ansøgning senest den 14. november 2021.
Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Socialrådgiver
  • Greve