Centersygeplejerske med weekendvagt hver 12 uge søges til Hedebo Rehabiliteringscenter i Greve Kommune

Greve Kommune, Greve

Som sygeplejerske arbejder du selvstændig med sygeplejefaglig udredning ude fra en personcentreret tilgang. Så hvis du lægger vægt på udfordrende og udviklende arbejdsopgaver, hvor indflydelse og selvstændighed er et must, så er det på Hedebo du skal være.

Stillingen er på 32-37 timer ugentligt primært i dagvagt med cirka 4 aftenvagter på 4 uger og med weekendvagt hver 12 uge. Mødetid for vores aftenvagter er kl. 13-21.

Om Hedebo:
Vi har 37 – 40 midlertidige døgnpladser, med et flow på ca. 400 borgere om året, hvoraf den største del af vores borgere kommer direkte fra hospitalerne. Borger flow og kompleksiteten i vores opgaveløsning sætter store krav til såvel faglighed som fleksibilitet, idet ikke to dage er ens.

Vi arbejder rehabiliterende i et tæt tværfagligt samarbejde, med ergoterapeuter, fysioterapeuter og praktiserende læger med mere. Vi ser til stadighed en øget kompleksitet hos de borgere vi modtager fra sygehusene, hvorfor det er vigtigt, at du som sygeplejerske bidrager til at øge den sygeplejefaglige kvalitet i opgaveløsningen sammen med dine dygtige kollegaer.

Om dig:

  • At du er uddannet sygeplejerske med minimum 2 års erfaring, gerne medicinsk.
  • At du tør, gå forrest og tage det faglige ansvar.
  • At du hurtigt formår at skabe gode relationer
  • At du har et godt klinisk blik, er fagligt velfunderet, og trives med at have en travl men spændende hverdag
  • At du kan arbejde målrettet og struktureret, og er god til at håndtere forandringer.
  • At du har gode kommunikative færdigheder såvel skriftligt som mundtligt.
  • At du har et godt humør og evner at sprede en positiv stemning.
  • At du ser kvalitetsudviklingen som en kontinuerlig del af en forbedringsproces

Vi tilbyder dig:

  • En spændende arbejdsplads, der er på forkant og kontinuerligt arbejder med udvikling af vores opgaveløsning.
  • En arbejdsplads, hvor du vil indgå i et tæt og spændende samarbejde og møde dedikerede kollegaer med forskellige kompetencer.
  • Gode muligheder for faglig udvikling.
  • Søde kollegaer og et godt fællesskab hvor vi griner sammen. Vi prioriterer at spise frokost sammen og gå til tiden.

At skifte job kan være en stor beslutning, hvorfor vi gerne vil tilbyde dig at se stedet og møde os.
Inden ansøgningsfristens udløb, er du meget velkommen til at skrive eller ringe til vores gruppeleder Narnia Goodman Andersen (kontaktdata se nederst).
Så kan der aftales et uformelt møde hvor du vil få mulighed for at hilse på ledelsen, kollegaer, få en rundvisning og stille spørgsmål.

Løn og ansættelse:
Forventet tiltrædelse d.1. december 2021 (med respekt for planlagt ferie).

Stillingen refererer til gruppeleder Narnia Goodman Andersen.

Ansøgningsfrist: Søndag d. 24. oktober 2021

Ansættelsessamtaler forventes afholdt tirsdag d. 26. oktober mellem kl. 8 – 11 eller onsdag den 27. oktober mellem kl. 8-12

Det er en del af Greve Kommunes ansættelsespolitik, at der fremvises straffeattest, samt at der indhentes referencer i forbindelse med ansættelse.

Ansættelsen sker efter gældende overenskomst.

Har du brug for yderligere oplysninger omkring stillingen er du velkommen til at kontakte gruppeleder Narnia Goodman Andersen på tlf: 30 50 60 53 eller email: [email protected]

Bemærk venligst at vi kun modtager ansøgninger via nedenstående link.
Greve Kommune ligger centralt ved Køge Bugt Motorvejen kun 20 kilometer fra Rådhuspladsen i København. Der er tre S-togstationer som sikrer, at du i løbet af 20 minutter kan komme til - og fra hovedstaden. Der er omkring 50.000 indbyggere i kommunen.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Sygeplejerske
  • Greve