SOSU [xxxxx] Køge søger to undervisere

Sydsjælland

SOSU ZBC Køge søger to undervisere


SOSU ZBC i Køge søger per 1. december 2021 to undervisere til undervisning på Social- og sundhedsuddannelserne, samt på Grundforløb 1: Omsorg, sundhed og pædagogik.

Vi søger:

- Én underviser med sundhedsfaglig baggrund, f.eks. professionsbachelor i sundhed og ernæring.

- Én underviser med sygeplejefaglig baggrund, f.eks. sygeplejeske eller social- og sundhedsassistent.

På SOSU ZBC har vi fokus på at gøre vores elever så dygtige som overhovedet muligt, men også på at give vores elever en oplevelse for livet. Vi har en god omgangsform med respekt for hinanden. Og så gør vi, hvad vi kan, for at understøtte nye venskaber, fantastiske oplevelser på tværs af uddannelser samt skabe et miljø med plads til at være ung.

Brænder du for:

  • At undervise i et erhvervsrettet miljø?
  • At arbejde med en mangfoldighed af elever?
  • At omsætte din faglighed til læring for elever?
  • At bruge praktiske øvelser, værksteder og IT med lige så stor glæde som tavlen?
  • At tage ansvar for dine opgaver i tæt samarbejde med dine kolleger?

...så er dette underviserjob lige noget for dig!

Om stillingerne:

Til den ene stilling, søger vi en sundhedsfaglig underviser, der:

  • Har relevant sundhedsfaglig uddannelse samt erfaring fra pædagogisk praksis.
  • Kan undervise i sundhedsfaglige emner i en praksisnær sammenhæng, men også kan se sig selv i at undervise i naturfag op til C-niveau.

Til den anden stilling, søger vi en sygeplejefaglig underviser, der:

  • Har relevant sygeplejefaglig uddannelse samt erfaring fra praksis.
  • Kan undervise bredt i sygeplejefaglige emner og sundhedsvæsnets opbygning og funktion, i en praksisnær sammenhæng.

For begge stillinger gælder, at du:

  • Er frisk på også at undervise på Grundforløb 1; Omsorg, sundhed og pædagogik, og herved give vores yngste elever en god start på deres erhvervsuddannelse.
  • Brænder for at videregive faglig viden og faglig stolthed til elever.
  • Brænder for at udforme spændende og motiverende læringsforløb og være indstillet på at facilitere virtuelle undervisningsforløb, samt har lyst og forudsætninger for at gøre brug af digitaliserede undervisningsmetoder.
  • Kan undervise praksisnært og helhedsorienteret, og anvende metoder, der sikrer at undervisningen bliver praksisrelevant.
  • Kan facilitere varieret og differentieret undervisning, således at alle elever bliver så dygtige som muligt.
  • Sætter den gode relation i centrum for elevens læring og trivsel.

Du har en positiv og engageret tilgang til arbejdet, og du vil tage og dele ansvaret for diverse undervisnings- og udviklingsopgaver med øvrige kolleger.

Undervisning med fokus på elevernes forudsætninger og læring

Vi ønsker, at underviserne skal fungere som facilitatorer med fokus på elevernes læring.

Vores elever skal ud i en verden med store krav til selvstændighed og refleksion, hvor de skal tage ansvar for forudsigelige og uforudsigelige opgaver i fællesskaber med kolleger, borgere og pårørende. Derfor har vi fokus på at involvere og engagere vores elever til selv at tage ansvar og være aktive i deres læreprocesser.

Vi arbejder tematisk, helhedsorienteret og tværfagligt. Vores faglighed er en balance mellem det fagfaglige og det pædagogisk/didaktisk faglige.

Du bliver kontaktlærer og vil også skulle føre eleverne til afsluttende eksamen. Du skal derfor have lyst til at undervise bredt, både i fag og forløb.

På ZBC deltager underviserne i vidt omfang i pædagogiske og didaktiske udviklingsprocesser, og du vil derfor have mulighed for at være med til at sætte dit præg på uddannelserne og undervisningen.

Læs om mere om SOSU ZBC’s uddannelser: https://sosu.info.ZBC.dk/sosu

Ansættelse

Der er tale om ansættelse på fuldtid; gennemsnitligt 37 timer per uge. Der vil dog være udsving i arbejdstiden, således at nogle perioder er mere travle og andre mindre travle.

Ansættelsesområdet er ZBC, og dit primære tjenestested vil være Campusbuen 40, 4600 Køge. Der kan i mindre omfang være behov for, at du også underviser på andre af ZBC’s afdelinger.

Ansættelse og løn i henhold til gældende overenskomst.

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en eventuel ansættelse.

Vi ser frem til at byde dig velkommen den 1. december 2021 eller efter aftale.

Ansøgning

Er ovenstående job noget for dig? Så klik på knappen "Søg jobbet" nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevante uddannelsesbeviser

Vi skal have din ansøgning senest den 26. oktober 2021. Ansøgninger modtages kun via linket og ikke efter ansøgningsfristens udløb.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 28. oktober 2021 på SOSU ZBC, Campusbuen 40, 4600 Køge.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger ved besættelsen af stillingen alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

Har du spørgsmål, eller ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:

Jesper B. Hansen, uddannelseschef, på tlf. 6198 4350 eller på mail: [email protected].

Hvem er vi?
ZBC har over 6.000 årselever, cirka 1.000 ansatte, en omsætning på 700 millioner og adresser i 7 byer på Sjælland. Vi udbyder mere end 40 forskellige erhvervsuddannelser og har teknisk gymnasium og handelsgymnasium, ligesom vi tilbyder efter- og videreuddannelse inden for mange brancher. Derudover har vi mange faglige og sociale miljøer. Hos os er der fokus på den enkelte elev, men vi lægger også vægt på, at vores elever er en del af et stærkt fællesskab.

Selv om vi er en stor skole, er vores primære mission at bevare bredden i uddannelsestilbuddet og have en høj kvalitet i uddannelserne. Vores skole er også internationalt orienteret, så elever på alle uddannelser har mulighed for at komme i praktik i udlandet. Vi har samtidig fokus på, hvad ZBC’s arbejde betyder for vores samfund og ikke mindst for vores mange elever, kursister, samarbejdspartnere og virksomheder.

Fælles for os på ZBC er, at vi på forskellig vis og med høj faglighed, arbejder med mennesker, uddannelse og efteruddannelse.

ZBC
Vær med. Verden er til at forandre.
Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • SOSU-assistent
  • Sydsjælland